Перспектива 202

О чему размишљају и шта желе млади који су тренутно у средњој школи?

Било да сте је одавно завршили или сте тек започели ову етапу школовања, водимо вас управо у тај свет - где се сваког дана формирају нове генерације младих.

Наш водич кроз ово важно доба живота и глас средњошколаца биће Страхиња Радовановић. Бави се омладинским активизмом у шест организација, а оснивач је и председник хуманитарне организације, омладинске групе „Промена”, као и Интеракт клуба Београд Чукарица, првог подмлатка Ротари клуба у Београду.

Поред школских обавеза ради много тога - уређује часопис „Тинејџер”, Информативне редакције младих Културног центра „Чукарица”. Члан је удружења за Уједињене Нације Србије, где тренутно ради на организацији конференције Београдског модела Уједињених нација- BIMUN JUNIOR 2019. и активно учествује у раду Панела младих Повереника за заштиту равноправности Републике Србије.

Питамо се шта је то потребно за успех, колико је до наше личне иницијативе и енергије и како изгледа бити средњошколац данас?

Са вама је Лана Николић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Перспектива 202 Перспектива 202

Аутор:
Београд 202

У емисији „Перспектива 202” упознајемо људе који на различите начине обогаћују тренутак нашег времена - кроз уметност и културу, активизам и лична искуства. [ детаљније ]