Обрати пажњу!

Где се тренутно налази Србија на међународном плану, да ли би требало ући у ЕУ или одустати, шта је до сада урађено и коме је Србија ближа - чланству у Унији или можда савезу са Русијом?

Одговоре на ова питања покушали су да дају млади српски политичари. Дебата одржана крајем фебруара је имала за циљ да понуди глас младих из опозиционих и владајућих странака о политичкој, економској и друштвеној ситуацији. Преносимо вам њихове коментаре о овим питањима, са намером да чујемо шта нам нове генерације потенцијалних доносиоца одлука нуде - нове или старе приче.

У наставку емисије још неколико тема. На данашњи датум 1946. године рођен је Дејвид Гилмор, енглески гитариста, певач и текстописац, најпознатији као члан групе Пинк Флојд. Њему посвећујемо рубрику „Временска капсула”. Предлажемо и културне догађаје које можете посетити до краја дана и сутра, попут Салона вина у Параћину. О научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]