Устанак

Разбудите се уз полетну музику и важне информације на таласима Београда 202!

Нови радни дан започињемо уз занимљиве и важне информације. Кадa стиже пролеће? То је, вероватно, једно од најчешћих питања које постављамо у последње време. У то име вас обавештавамо о новој прогнози времена, биопрогнози и стању на путевима. Доносимо и нове вести, сервисне информације, бирамо занимљиве наслове из домаће штампе и обавештавамо вас о курсу динара. Спортске вести овог јутра припрема Вања Савић.

У рубрици „Много смо најјачи" гостује Љубинко Веселиновић, некадашњи боксерски репрезентативац Југославије и учесник Олимпијских игара у Мексику 1968. године. У Радничком са Црвеног крста провео је више од пола века, првих година као професионални боксер, а потом као функционер. Припремила Вања Савић.

Драгутин Роквић ће вас насмејати коментарима кроз „Кваку 202". Данас се бави одвајањем цркве од државе, статусом службених лица и активностима „Паркинг сервиса".

Неколико наших слушалаца репортера примећује да су плочници и шеталишта широм Београда у изузетно лошем стању. Коцке на шетачким зонама су упале, разбијене, а негде их ни нема. То је нарочито приметно у Кнез Михаиловој улици. Да ли ће надлежни радити на томе? Одговор је потражила Слађана Савић.

Почели су припремни радови за постављање шина на Мосту на Ади. Праве се два нова стајалишта, код петље у Радничкој улици и са новобеоградске стране. Када радови буду завршени, Раковица и Баново брдо биће шински повезани са Новим Београдом, што значи да ће путовање из тих делова Београда на другу страну Саве трајати десетак минута. Са Моста на Ади јавља се наш гласник Владимир Тодоровић.

Желимо да вам улепшамо свако јутро, па тако и ово. Дарко Коцјан је приредио још једно издање „Доброг јутра” са неколико афоризама и графита, а ту је и Виц на блиц, пред крај емисије.

Уколико желите са нама да поделите нешто занимљиво и важно, пишите нам на број 064 0202 200 или на мејл program202@gmail.com. Ту су и наше друштвене мреже Фејсбук (Ustanak 202) и Твитер (@ustanak202).

Уредник: Дејан Грујић
Водитељ: Ружица Врховац

број коментара 0 Пошаљи коментар