Читај ми!

Најава културних догађаја

Водич кроз културно-уметничке догађаје

У последењем новембарском издању емисије гошћа ће бити др Александра Колаковић, историчарка, виша научна сарадница Института за политичке студије, која је приредила темат „Култура и дипломатија" у часопису „Култура".

Тим поводом у Дому омладине Београда ће вечерас бити одржан велики јавни панел под називом „Култура и дипломатија". Панел је намењен широј публици како би био покренут дијалог и била унапређена истраживања културне дипломатије и инициране нове идеје за истраживања и јавну дискусију о односу културе и дипломатије.

Фестивали и појединачни догађаји из области филма, визуелних уметности, музике, популарне културе, публицистике и позоришта ће такође бити најављени у данашњем културном водичу Радио Београда 2, који уређује и води Љубица Крминац.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Кибицфенстер Кибицфенстер

Аутор:
Група аутора

У некој врсти културног информатора за недељу која је почела, чућете аргументован избор и препоруку новинара и уредника РБ 2 из догађаја у култури који су у понуди у тој недељи. Свака емисија има и госта (госте), чији избор диктира актуелност – то је неко ко нешто ради у тој недељи или је везан за неки пројекат који је у току. [ детаљније ]