Читај ми!

Најава културних догађаја

Дом културе „Студентски град” је са Академским кино клубом /Академски филмски ценар/ позвао студенте да се пријаве за радионице еколошког и антрополошког фима „Кино-еко”.

То је само једна од многобројних активности ове институције које ће бити представљене у данашњој емисији. Ана Русимовић Кукић ће говорити о детаљима радионица, плановима за програме на летњој сцени, актуелним и будућим излагачким активностима.
Такође, уреднице Радио Београда 2 издовојиће најквалитетније, најзначајније и најатрактивније културно-уметничке догађаје као својеврсни предлог или сугестију аудиторијуму Кибицфенстера, шта би у току предстојеће седмице требало слушати и гледати када је реч о музици, филму, књижевности, позоришту, визуелним уметностима и популарној култури.

Уредник и водитељ: Љубица Крминац
 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Кибицфенстер Кибицфенстер

Аутор:
Група аутора

У некој врсти културног информатора за недељу која је почела, чућете аргументован избор и препоруку новинара и уредника РБ 2 из догађаја у култури који су у понуди у тој недељи. Свака емисија има и госта (госте), чији избор диктира актуелност – то је неко ко нешто ради у тој недељи или је везан за неки пројекат који је у току. [ детаљније ]