Читај ми!

Еколошки магазин

Храна и пиће - љубав и бренд

Претходни План квалитета ваздуха у Београду није дао резултате, а за нови не знамо шта предвиђа. Једино је континуитет загађења константа коју дишемо и у главном граду и у читавој Србији. Шта се дешава са пројектима који су од стране јавности - и лаичке и стручне, проглашени штетним и какви, бре, јавни увиди у време епидемије? Гост емисије је Мирко Поповић из Регулаторног института за обновљиву енергију и животну средину.

Свако национално биће сигурно више воли да једе него да ратује. Мада, може битка кувара где у резултату сви уживају. Једна од тема овогодишње конференције FOOD TALK 2020. била је и брендирање земаља у региону уз помоћ хране и пића. Чућете Томажа Кавчића, Марију Радуловић и Павла Ђукића.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.    

број коментара 0 Пошаљи коментар