Јутарњи програм из три студија

Мирјана Стојановић Тривановић

Гошћа је проф. др Мирјана Стојановић Тривановић, председница Удружења „Корени" Републике Српске. Недавно су приступили Савезу удружења „Корени" из Србије.

Jутарњи програм заједнички реализују Радио Београд 2, Радио Нови Сад и дописништво Радио Београда из Ниша. Тема разговора: У каквим условима сада раде угоститељски објекти.

Cлушаоци могу да чују најновије информације из сва три града, а петком и информације из Бања Луке од колега из Радио Републике Српске. Најављујемо културне догађаје, теме које су занимљиве нашим суграђанима без обзира у ком граду живе. Нова рубрика - Девојчице и дечаци. Сталне рубрике - Догодило се на данашњи дан, Дечји будилник, Стари Ниш, Роковник, Бисери духа или Војвођанске занимљивости, ту су да свакодневица почне са мање стреса а више оптимизма.

У два сата, ту је и добра музика, другачија у односу на остале радио-станице. Од 6 до 8 сати, пет дана у недељи, програм се чује на таласима Радио Београда 2, Радио Новог Сада, али и на сајтовима Радио Београда, Радио-телевизије Војводине и Радио-телевизије Србије. Слушаоци могу да шаљу своје мишљење, предлоге, похвале и подршку на мејл: natrivode@rts.rs

Водитељи: Нада Бабић, Биљана Мијалковић, Биљана Куриш, Славица Личина и Драшко Ратковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар