Марко Калајановић

Разговор са Марком Калајановићем.

Овај млади уметник био је неколико пута гост у емисији Кон анима и слушаоци су тражили да га поново чују. То се и очекивало, јер Калајановић поседује изузетно лепу боју гласа, снагу и изражајност које никога не могу да оставе равнодушним и, изнад свега, дубоку, магичну емотивност, која зрачи из његовог прелепог баритона.

После неколико година проведених у нашем националном театру, у којем се памте његова сценска остварења, Марко Калајановић је сада првак Сарајевске опере и тамо постиже велике успехе.

Он је гост у емисији и слушаоци могу да га чују у најлепшим оперским аријама, баритонског фаха, које вреде да се понове. Тако ће у музичком делу бити емитовани снимци из опера Чајковског, Доницетија, Бородина и Вердија, у његовом извођењу.

Аутор емисије: Владислава Вуколић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 13. јун 2020, 20:34) - JOVAN DAKIC [нерегистровани]

dakicjovan38@gmail.com

Odusevljen sam sa vasom VLADISLAVOM VUKOLIC.Ja bih je slusao danima;prijatan glas,lepa elokvencija,ona sagovornika nosi daje mu neverovatan znacaj,tako da ga ona nosi i svi se sa njom prijatno osecaju.Ona je u svom poslu dostigla nebeske visine i licno mislim da je nezamenjljiva.Zelim joj jos mnogo i mnogo vise emisija,koje su za mene praznik,zato sto ih ona vodi.JOVAN DAKIC

Кон анима Кон анима

Аутор:
Владислава Вуколић

Кон анима је посвећена опери. Портрети уметника, занимљивости из света оперe, анегдоте и оперске звезде, освежавају овај својеврсни радио водич кроз захтевни свет музичке сцене. [ детаљније ]