Читај ми!

Помоћ бескућницима током хладних дана

Секретаријат за социјалну заштиту дао је налог свим установама социјалне заштите да уведу дежурства 24 часа и организују хитна збрињавања угрожених грађана услед хладног таласа. Свакодневно се обилазе места за која постоји претпоставка да се могу затећи бескућници. Овим путем позивају се и грађани да, уколико примете ова лица, о томе обавесте полицију, комуналну милицију или Центар за социјални рад. О најтежем периоду године за све људе без крова над главом овог јутра разговарамо са Игором Митровићем из Хуманитарне организације АДРА.

После две недеље завршена је сага о наступу Новака Ђоковића на Аустралијан опену. Исход нас је потпуно разочарао, а шта ви мислите о томе рећи ћете нам у Питању јутра.

Викимедија Србије усарадњи са Универзитетском библиотеком „Светозар Марковић", Библиотеком града Београда и Викимедијином Заједницом Републике Српске учествује у такмичењу додавања референци на Википедији на српском језику. Опширније о такмичењу за наш програм говори, Горана Гомирац из Викимедије Србија.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар