Читај ми!

Кризни штаб о даљим мерама у борби против Ковида 19

У 10 часова заседа Кризни штаб и на тој седници биће донете одлуке о даљим мерама за сузбијање ширења корона вируса, најавила је премијерка Ана Брнабић. Мере које су донете уочи Нове године, да угоститељски објекти, тржни центри и услуге могу да раде до 20 сати, а продавнице прехрамбене робе до 21 сат, важе још данас.

Криптовалуте и трговина криптовалутама свакако нису новина на српском тржишту, међутим ових дана, сведоци смо достизања неких рекордних вредности биткоина, глобално најпопуларније криптовалуте. Како ће последњи скок вредности биткоина, али и нови Закон о дигиталној имовини утицати на тржиште криптовалута у Србији за наш програм говори Млађен Мердовић, председник Биткоин Асоцијације Србије.

Иза нас је период празничног преједања, када се осим хране у значајним количинама трошила и сода бикарбона, али и други суплементи којима смо гушили побуну наших стомака. Сада већина нас прави планове за скидање вишка килограма, а један од најпопуларнијих начина у последње време је аутофагија, дијететски начин исхране који ће нам представити др Славица Стефановић.

Посетићемо овог јутра и Златибор где почиње са радом и популарна Голд гондола, која ће додатно обогатити понуду најпопуларнијег туристичког центра у Србији.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар