Читај ми!

Хумористичка емисија

Господин Енис Ћерка именован је за саветника косовског министра правде и експресно отпуштен, пошто је био осумњичен да је умешан у шверц 113 килограма дроге… Тако је испало да је и на Косову ''ни по бабу, ни по стричевима, ни по Ћерки''!

Шпански град Виго је пре два месеца окачио божићну расвету... Што ће рећи да ми још увек каскамо за Европом. Цене готово свих прозвода мало-мало па полагано крену на горе... Трошкови живота су толико порасли да љубавницу може да има само онај коме и жена ради!

Певачица Наташа Беквалац рече пре неки дан како, без обзира на три развода, и даље верује у љубав... Мислим да у љубав верују и оне жене које су се развеле и пети или шести пут, али да им се поверење у брак мало пољуљало.

Каталонски фудбалски великан Барселона саопштио је да је остварио укупан губитак од 97 милиона евра због последица коронавируса... Да, да, корона удара где стигне, али су њени удари по џепу болнији.

Музички уредник Драган Димић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон. 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]