У последња 24 сата - 30 нових случајева коронавируса, преминуле две особе

Према последњем пресеку, у Србији је у последња 24 сата регистровано 30 нових случајева коронавируса, а преминуле су још две особе. Тестирано је 5.278 особа. На респираторима се налазе 23 пацијента. Тренутно се под надзором налази 15.000 људи који су се вратили с летовања из земаља које су означене као ковид ризичне.

Високи представници Америчке развојне агенције ДФЦ, предвођени извршним директором Адамом Болером, стижу у Србију. Ненад Ђурђевић, саветник за међународне односе председника Привредне коморе Србије, каже за РТС да ће се делегација ДФЦ-а видети и са српским компанијама, потенцијалним партнерима, као и са америчким фирмама које у Србији већ послују.

Председник Србије Александар Вучић обратиће се данас на састанку Генералне скупштине УН на високом нивоу, поводом обележавања 75. годишњице Уједињених нација, објављено је на званичном инстаграм профилу "Будућностсрбије". Како је објављено на сајту УН, састанак на високом ниову почиње у 15 сати по средњеевропском времену, а светски лидери окупиће се виртуелно како би обележили 75. година од оснивања Уједињених нација.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Новости дана Новости дана

Аутор:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1 и на сајту у Мп3 формату, 15 минута по завршетку емисије. [ детаљније ]