Како функционишу добровољни пензијски фондови

Приватну пензију у Србији уплаћује све већи број људи. Најновији подаци Народне банке Србије показују да уплате расту и да је све више корисника услуга добровољних пензијских фондова. У нашој емисији покушаћемо да дамо одговоре на питања, шта су и како функционишу добровољни пензијски фондови, на шта морате обратити пажњу приликом избора фонда и да ли постоје извесни ризици. Наш саговорник биће Радојка Николић, главни и одговорни уредник економско-пословних магазина "Економетар" и "Бизнис".

Угостићемо овог јутра и познатог хуманитарца, Јована Симића, оснивача хуманитарне организације "Заједно за живот" који је припремио нову акцију са жељом да помогне националном удружењу родитеља деце оболеле од рака "НУРДОР".

 

Представићемо истраживање Стартит-а, по ком трећина запослених у ИТ фирмама, маркетиншким агенцијама, малим и средњим предузећима жели да настави са радом од куће и након пандемије корона вируса.

 

Биће речи и о Летњој научној школи у Петници, а најавићемо и "ЗемунФест", манифестацији која почиње данас на Великом тргу у Земуну.

 

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар