Како повећати безбедност на пружним прелазима?

Међународни железнички саобраћај на релацији Београд – Бар који је био обустављен због затварања границе са Црном Гором, поново се успоставља од вечерас. У нашој емисији сазнаћете које мере превенције ће бити спроводјене током путовања сходно препорукама надлежних здравствених и међународних железничких институција. Представићемо и нову апликацију Железница Србије "Пружни прелази" која има за циљ повећање безбедности на пружним прелазима у земљи.

Један од највећих музичких фестивала на свету ЕXИТ покренуо је пројекат ЛИФЕ СТРЕАМ заједно са Светским програмом за храну УН, са циљем да се помогне милионима људи широм света. Фестивал почиње вечерас и окупиће велика светска и регионална музичка имена, о томе разговарамо са Невеном Секулић, пр асистентом Еxит фестивала.

После ФЕСТ-а, последњег великог културног догадјаја уочи проглашења пандемије, поново је један реномирани филмски фестивал пред Београдјанима. Најављујемо Белдокс, Медјународни фестивал документарног филма који почиње вечерас у Београду.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар