Реке и језера уместо плаветнила мора

Због пандемије вируса Ковид -19, Јадранско, Јонско, Егејско море, али и неке далеке дестинације где бисмо уживали у великом плаветнилу чине се још даље и, практично, недостижне. Добра страна је да поново упознајемо природне лепоте Србије. Из тог разлога, у питању јутра, позваћемо вас да нам кажете где се купате овог лета и да нам откријете неке скривене кутке Србије. Осим тога, имаћемо и ми један предлог за вас с обзиром да је протеклог викенда отворено реконструисано пливалиште СЦ Тасмајдан.

У теми јутра говорићемо о кризи у којој се, услед пандемије, нашла месна индустрија Србије, проблем пласмана робе, нестабилног тржишта и неодговарајуће цене за произвођаче меса.

Посетићемо и виртуелни Дечји научни камп у организацији Центра за промоцију науке који је ове недеље окупио више стотина малишана који воле науку.

Дружићемо се овог јутра и са храбрим људима из Горске службе спасавања који су протеклог викенда имали рекордан број интервенција ове године, 18.

Аутор и водитељ: Игор Обрачевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]