Гасификација - добра одлука

Овог месеца креће масовна гасиификација домаћинстава у Србији. Србијагас ће обавестити све потенцијалне индивидуалне потрошаче о новом моделу прикључења. Сваком ко то жели биће омогућено да се прикључи одмах, а да трошкове прикључења бескаматно плаћа у наредних 36 месеци уз рачун за утрошени гас . О томе ће у нашој емисији говорити Јелица Путниковић, уредница Балканмагазина, Војислав Вулетић, испред Удружења за гас и Милош Здравковић, стучњак за енергетику.

Плаћање еко таксе је  постало обавезно за сва правна лица и предузетнике. Ова Уредба почиње да се примењује од 07.12.2019 а рок за подношење пријава је 31.07. 2020. О томе ће говорити Соња Жабић, ПР Паушала.

Никола Смалтик, молекуларни биолог, докторант на Департману за дерматологију Универзитетске клинике у Тибингену у Немачкој , са нама ће поделити битне закључке до којих је дошао приликом истраживања Ковида 19.

Др Александра Колаковић, наша данашња саговорница, одржала је предавање " Путовања Француза по Србији на прелазу из 19. у 20. век " . 

Аутор Драгана Живојновић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Магазин на Првом Магазин на Првом

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење - анализа актуелних дешавања, вести из земље и света. [ детаљније ]