Седма жртва коронавируса у Србији, укупно 457 заражених

Према последњим информацијама, у Србији је потврђено укупно 457 случајева коронавируса. Од Ковида-19 преминуло је седам особа. Највећи број оболелих у Београду, Нишу и Ваљеву. Данас се очекује додатна испорука два милиона и деветсто хиљада маски из Кине. Саветница за медије председника Србије Сузана Васиљевић изјавила за Прву тв да су доктори рекли да још не треба затварати Београд, Ваљево и Ниш, а да ће та мера бити сагледана у наредна 24 сата.

Број преминулих од последица заразе коронавирусом у Шпанији у последња 24 часа порасто је за 655, па је укупни биланс умрлих 4.089. Иако је то мање у одонсу на 738 колико их је било у среду, Шпанија и даље држи друго место иза Италије по броју смртних случајева.

Ауто-мото савез Србије обавештава све возаче којима истиче регистрација да су у обавези да је продуже и поред тога што је на снази ванредно стање. Напомињу да се о локацијама техничких прегледа грађани могу информисати позивом Оперативног центра АМСС на број 1987 који је доступан 24 сата дневно.

 

Новости дана Новости дана

Аутор:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1 и на сајту у Мп3 формату, 15 минута по завршетку емисије. [ детаљније ]