Снежана Савичић Секулић

Гошћа емисије је Снежана Савичић Секулић , првакиња Опере Националног театра у Београду. Уметница са изузетно успешном каријером, како на оперским, тако и на концертним сценама широм земље и иностранства.

Најавиће концерт у Загребу, на Дан Светог Саве, 27.јануара, у Дворани Ватрослава Лисинског, где ће наступити као једини солиста из Београда. На концерту у организацији Српског културног друштва Просвјета наступиће и Ивана Србљан из Хрватске ,оркестар Биг бенд из Београда и дечји хор Колибри.

Снежана Савичић Секулић је десет година радила као професор на Академији Умјетности Универзитета у Бањалуци, а од прошле године је гостујући професор на Факултету савремених уметности у Београду.

Аутор емисије : Дубравка Марковић.

Музички уредник: Илија Павловић.

veceras.zajedno@rts.rs

број коментара 0 Пошаљи коментар
Вечерас заједно Вечерас заједно

Аутор:
Водитељи и уредници емисије: Драгана Живојновић, Дубравка Марковић, Зорана Бокан и Игор Обрачевић. Уредница редакције: Гордана Глигорић-Гаговић

Емисија магазинског типа која се емитује сваког радног дана од 21-22 часа. Настала је 08. маја 1970. године с намером да одржава контакт с нашим људима који, како се наводи и у шпици емисије, „живе и раде далеко од родног краја“. Данас је емисија, осим дијаспоре, окренута и Србима у региону. [ детаљније ]