Новости дана

Србија наставља реформе због своје будућности, иако светски центри моћи не одговарају на питање о томе каква је будућност региона, рекао председник Вучић у Женеви на скупу о Западном Балкану.

У Београду  разговарали шеф дипломатије Ивица Дачић и Томас Зарецки, директор Посебног одељења Стејт Департмента за спровођење санкција. Разговор је био коректан и неће бити санкција, изјавио Дачић.

На источном краку Коридора 10 сутра се за саобраћај отвара деоница од Просека до Црвене Реке дуга 22 и по километра. На тај начин биће за саобраћај отворено 87 километара аутопута од Ниша до Димитровграда.

Десетине хиљада људи поново су ноћас преплавиле улице Ла Паза, главног града Боливије. Дошло је до оштрих сукоба између присталица актуелног председника Ева Моралеса и његових противника који сумњају у законитост Моралесове победе на недавним изборима, када је освојио четврти мандат.

Уредник и водитељ Мирослав Војводић.

Уредник вести Марица Сердар.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Новости дана Новости дана

Аутор:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1 и на сајту у Мп3 формату, 15 минута по завршетку емисије. [ детаљније ]