Караван

Ново правило у нашој земљи гласи: ако на козметичком производу пише да подмлађује и улепшава, на њему ће убудуће морати да стоји и конкретан доказ да је то стварно тако… С тим у вези очекујемо да ће и на предизборним обећањима убудуће морати да стоји и конкретан доказ да ће то стварно бити тако.

Председник Америке Доналд Трамп сматра да треба да добије Нобелову награду за мир, али да је комисија која додељује Нобелову награду за мир, сувише ригорозна према њему...  Па што онда не препише дисертацију за мир од Хусеина Барака Обаме?

Како пише Политика, Хрвати нам праве чоколадне бананице а ми њима бајадере...  Естрадно речено, то је прави ''слатки грех''!

На српским границама нема миграната, али има шверцера. Ето, пре неколико дана цариници су испод старог телевизора, у гепеку путника, пронашли чак   280.000 евра... То је само још један доказ да код нас толике паре, поштен човек може да види само на телевизији. Или испод ње.

Писац текста Зоран Николић Зозон.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]