Ухвати дан

Скоро две трећине младих каже да планира да напусти земљу, углавном су незаинтересовани за политичка дешавања, свака трећа млада особа никада не излази на изборе, не верују политичарима нити има иједне институције или појединца у које имају безрезервно поверење, неки су од резултата истраживања Кровне организације младих Србије (КОМС). Тим поводом гост Јутарњег програма биће Самедин Ровчанин, в.д. председника УО те организације.

Наша гошћа биће и Мила Тодоровић, здравствени комуниколог и председница Удружења "Центар за бебе" у оквиру којег постоји и Саветовалиште "Ниси сама" за непланиране и кризне трудноће - чућете коју врсту помоћи можете тамо добити.

Још један гост - Владимир Декић, директор Ансамбла народних игара и песама Србије. Дуго су чекали, али су дочекали - расписан је конкурс за изградњу наменске зграде за овај репрезентативни ансамбл.

У Јутарњем програму и о: новој кампањи доделе помагала за децу Удружења "Чепом до осмеха", почетку градње првог Центра за деменције при Специјалној психијатријској болници у Вршцу;11. Међународном фестивалу туристичког и еколошког филма у Великом Градишту, а поћи ћемо и у сусрет овогодишњој, јубиларној 10. "Ноћи истраживача".

Са Вама - Елизабета Арсеновић
број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]