Караван

Господин министар Ивица Дачић је био на једном лепом отварању конзулата у Турској! Посетио је град Једрене где су га дочекали са кафом... Не знамо само да ли је пио турску кафу или домаћу кафу? У сваком случају, оно што је важно јесте да кафа није била сиктеруша.

Министар Милан Кркобабић свечано је отворио јубиларну 500. задругу у Србији и рекао да све више Срба успешно зарађује од задругарства. Тачно чика Милане! Ето рецимо Луна Ђогани. Она је од задругарства зарадила две године плаћеног смештаја, а након тога чак и стан на Новом Београду. Где ћете већи успех од задругарства.
Ко зна, можда господина Кркобабића позову да након ових 500 задруга, на јесен отвори и „Задругу 3". Живи били па видели!


Имена деце нису имуна на трендове, па ћете тако изабрати и име за ваше дете. Оно што је све изненадило јесте тренд давања имена деци по узору на јунаке из Дизнијевих цртаћа...
Ево, један мој комшија и контроверзни бизнисмен, свом сину првенцу је дао име - Баја Патак.

 

Писац текста: Зоран Николић Зозон

Музичка уредница: Снежана Станојевић

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]