Таласање - Земља чуда

Шта је донела специјална седница Скупштине Србије о Косову? Да ли је сада јасније зашто се на њу чекало толико година? Због чега председник Србије сматра да смо доживели велики национални пораз? Коју поруку му је послао коалициони партнер? Какав савет му је дао опозициони посланик?

"Важно је да коначно признамо и да не кријемо од себе да нам се догодио тежак национални пораз."(А.Вучић, Скупштина)

"Као што сте Ви рекли: "Нађите ми тог Обилића", ево, реците шта да урадим ја, па да мој народ нађе свој мир и срећу!" (Чедомир Јовановић, ЛДП Скупштина)

"Немамо ми Косово онако како бисмо желели, али га нисмо ни изгубили онако како би други желели!" (Ђорђе Милићевић, СПС, Скупштина)

"Захваљујући 27.марту, том херојском али и авантуристичком чину, десио се невиђени погром над српским народом." (Александар Мартиновић, СНС, Скупштина)

"...И немој да обећаваш да ћеш се повући овог или оног пута. Лако ћеш се ти повући ако доживиш фијаско. Него, гледај да га не доживиш и гледај да им не испуниш жељу."(В.Шешешљ, СРС, Скупштина)

"Ја Вам се дивим и скоро сам Вам послао поруку: знајући Ваш менталитет, ја не могу да Вас препознам, али у позитивном смислу!" (Д.М.Палма, ЈС, Скупштина) 

Уредник и водитељ: Тања Милекић

број коментара 0 Пошаљи коментар