Караван

Од првог јула свако јаје у продаји мораће на љусци да има одштампане бројеве и слова. Дакле, знаћемо име и презиме сваког јајета које поједемо.

Завршетак школе требало би да буде важан и леп моменат за сваког ђака, а матура заузима посебно место у животу.То најбоље знају родитељи матураната: после матуре остаје им пуно срце и празан новчаник.

На нашој музичкој сцени нормална је појава да велике звезде укрсте гласове. Неки од тих дуета постану хитови, неки не, а неки никада не угледају светлост дана. До последњег поменутог углавном дође уколико се некој страни не допада нумера која јој је понуђена. А врло често и зато што велике зведе уместо гласова укрсте међусобне увреде.

Након напорне радне недеље, већина људи са нестрпљењем очекује викенд и предах. Али накупи се толико обавеза: куповина намирница, плаћање рачуна, провођење квалитетног времена са породицом, посета рођацима и пријатељима... Често не знате на коју ћете страну пре. Најбоље је да се вратите на посао. Тамо имате мање обавеза.

Аутор текста: Милена Шишкин

 

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар