Таласање - Шетња

Да некада и добар род може бити проблем, очигледно је на примеру јабука. Ова воћка преживела је све недаће и родила као ретко када, али због ограниченог пласмана, њена цена на тржишту је на минимуму исплативости. Томе је допринела и владина Уредба која пооштрава услове извоза на руско тржиште. Какво је решење за ову ситуацију? Чућемо шта кажу произвођачи, али и струка. Саговорник нам је професор Пољопривредног факултета у Новом Саду, Зоран Кесеровић.

Украјина у недељу бира новог председника, а шансе искусних такмаца могао би да поремети најпознатији украјински комичар. То, по свој прилици, политичку сцену Украјине чини још живописнијом, а о могућем исходу за нашу емисију говори дипломата Срећко Ђукић.

Све више предшколске деце у Фанцуској пати од поремећаја пажње, говора и комуникације. Због екрана добијају симптоме аутизма. Иста појава регистрована је и у другим земљама. Како се тамошње здравствене власти томе супротстављају? О томе ћемо разговарати са нашим дописником Наташом Јокић. Саговорник у студију биће нам др Ивица Младеновић, начелник Клинике за болести зависности.

Бележимо како се у Врању већ другу годину организују две манифестације у част Борисаву Станковићу у традиционалној Бориној недељи, а чућете и сегменте нове емисије КОЈЕКУДА.

Уредник и водитељ емисије је Оливера Стајић.
број коментара 0 Пошаљи коментар