Ноћни програм - Међу световима свет

Тема емисије биће развод, а наша ће гошћа бити Радмила Вулић-Бојовић, системски психотерапеут, супервизор и инструктор.

Подаци показују да сваки трећи брак "бракоразводно" оконча, и то обично на врло ружне начине који се одражавају на све актере, а посебно на децу. Јер деца нити су имала, нити имају удела у родитељским изборима и одлукама, а као најрањивија карика могу да трпе дугорочне последице. Kоји фактори доприносе разводу као начину да се разреши дисфункционално заједништво? Kако се "љубав заувек" претвори у бојно поље? Kоје могућности постоје осим разлаза; да ли је и за кога решење "очување брака због деце"? Има ли лека пре одлуке о разилажењу? Где је помоћ доступна у Београду и ван њега? Ово су само нека од питања која смо припремили за нашу гошћу.

У другом сату су нашим слушаоциама на располагању следећи бројеви телефона: 011/322 50 99 и 011/322 52 99 за лично исказивање утисака као и онога што их мучи, тишти и жуља, а што не виде да је могуће променити. А још је Галилео лепо приметио да је "само један кутак свемира који можемо променити - а то смо ми".

Аутор емисије је Бранка Kордић, клинички психолог.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]