Ухвати дан

Секција за женско предузетништво Привредне коморе Србије у сарадњи са Ер Србијом, поводом 8. марта оргаизовала је акцију у којој су путницама на летовима ове компани даривале поклоне предузетница које су успешне у изградњи сопственог бизниса.

Београд ће у наредном периоду добити још један атрактиван туристички  садржај. Председник општине Вождовац, Алексанадар Савић, најавиће нам пројекат иградње ски стазе и осталих пропратних садржаја на Авали.

Данас и сутра у Дому омладине Београда одржава се Балкан ЧИЗ Фестивал, изложба аутохтоних сирева Балкана. У организацији Туристичке организације Бача, и ове године у Градском парку, биће организована традиционална манифестација такмичарског карактера ,,Бачка куленијада и кобасицијада".

У наредних девет дана на више локација у Београду публику очекује седми Београдски ирски фестивал са најзанимљивијим сегментима ирске културе.

10. Евопски песнички фестивал у наредна два дана окупиће на Новосадском сајму песнике из целог света, који своје стваралаштво представљају на Фејсбуку.

Са вама Биљана Шујдовић

број коментара 0 Пошаљи коментар