Ноћни програм - Међу световима свет

У ноћашњој емисији, социолог и породични психотерапеут Милана Љубичић, представиће нам своје истраживање о злостављању старих од стране сопствене деце. Желимо да нагласимо важност ове теме како бисмо помогли да се промени став друштва према старима, а и старима према себи. Наша гошћа ће нам појаснити који су све облици насиља над старима и који су фактори ризика да се оно догоди. Како се може описати профил злостављача и шта може свако од нас и сви ми заједно као друштво да урадимо не бисмо ли спречили да се насиље догоди, и помогнемо у ублажавању последица када се догоди.

У другом сату емисије позивамо слушаоце да се активно укључе у емисију позивом на бројеве 011/322 50 99 и 011/322 52 99 како би поделили своја искуства, предлоге, коментаре и обогатили наш мали свет међу световима.

Аутор емисије је клинички психолог Бранка Кордић.
број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]