Стереорама – Ноћни програм

Композиције Николаја Капустина, Емила Табакова, Семјуела Колриџ-Тејлора и Ђорђа Енескуа

01.00 Николај Капустин
Сонатина, опус 100
Берсеза опус 65
Сонатина број 11, опус 101
Изводи пијаниста Масахиро Каваками


01.30
Емил Табаков
Друга симфонија
Изводи Симфонијски оркестар Бугарског националног радија под управом Емила Табакова


01.55
Ђорђе Енеску
Пета симфонија
Изводи Филхармонија Немачког радија под управом Петера Ружичке


02.35
Самјуел Колриџ-Тејлор
Фауст опус 70, број 4
Ламент
Шест песама опус 37 број 1
и 2
Пет песама Сунца и сенке, број 3
Седам афричких романси опус 17
Изводе сопран Елизабета Луелен и пијаниста Сајмон Лепер


03.10 Емил Табаков
Шеста симфонија
Изводи Пловдивска филхармонија под управом Емила Табакова


04.00 Ђорђе Енеску
Симфонијски адађо - Исис
Изводи Филхармонија Немачког радија под управом Петера Ружичке


04.20 Николај Капустин
Добра намера опус 137
Соната за клавир опус 19, број 143
Изводи Масахиро Каваками

број коментара 0 Пошаљи коментар