Читај ми!

Ноћне променаде

Остварења Вилијама Олвина, Јорка Боуена и Флоренс Прајс.

01:00 Флоренс Прајс

Симфонија број 1 у е молу
Изводи оркестар из Филаделфије под управом Јаника Незе-Сегена.

01:40 Вилијам Олвин

Балада за виолу и клавир
Сонатина за виолину и клавир
Три зимске поеме за гудачки квартет

Изводе:  Роџер Чејс, виола, Мадлин Митчел, виолина, Ендрју Бол, клавир и гудачки квартет "Бриџ".

02:10 Јорк Боуен
Фрагменти
Концертна студија број 1 опус 9 у Гес дуру
Концертна студија број 2 опус 32 у Еф дуру
Изводи пијаниста Николас Наморадзе.

02:40 Флоренс Прајс

Симфонија број 2 у це молу
Изводи оркестар из Филаделфије под управом Јаника Незе-Сегена.

03:10 Вилијам Олвин

Рапсодија за клавирски квартет
Соната за виолину и виолу
Песме за глас и клавир - Магија дрвета и Ламент високог дрвета
Изводе:  Роџер Чејс, виола, Мадлин Митчел, виолина, Луси Вајлдинг виолончело, Ендрју Бол, клавир и  Џереми Хју Вилијамс, баритон.

03:45 Флоренс Прајс

Симфонија број 3 у де молу

Изводи Симфонијски оркестар из Форт Смита, под управом Џона Џетера.

04:15 Јорк Боуен

Дванаест студија за клавир, опус 46

Изводи пијаниста Николас Наморадзе.