Читај ми!

Ноћне променаде

Композиције Луиђија Бокеринија, Едварда Грига, Јана Сибелијуса и Хуга Волфа.

01.00 Луиђи Бокерини

Соната у Де дуру (15.10)

Соната у це молу (21.26)

Изводе: Емилио Морено, виолина и Арон Запико, чембало

 

01.35 Хуго Волф

Италијанска песмарица - 1.део (37.21)

Изводе: Дијана Дамрау, сопран, Јонас Кауфман, тенор и Хелмут Дојч, клавир

 

02.15 Едвард Григ

Сценска музика за драму „Пер Гинт", за солисте, хор и оркестар, опус 23 (54.53)

Изводе: Лизе Давидсен, Ан-Хелен Моен, Викторина Нава, сопрани, Јоханес Вајзер, баритон, Хор „Едвард Григ", хор и оркестар Филхармоније из Бергена под управом Едварда Гарднера

 

03.10 Јан Сибелијус

Симфонија број 7 (20.31)

Изводи: Краљевска филхармонија под управом Томаса Бичама

 

03.30 Едвард Григ

Концерт за клавир и оркестар у а молу (28.21)

Изводе: Жан Ефлам Бавузе, клавир и Филхармонија из Бергена под управом Едварда Гарднера

 

04.00 Хуго Волф

Италијанска песмарица - 2.део (39.15)

Изводе: Дијана Дамрау, сопран, Јонас Кауфман, тенор и Хелмут Дојч, клавир

 

04.40 Луиђи Бокерини

Соната у Ге дуру „Тирана" (11.43)

Соната у Це дуру „Сегедиља" (11.47)

Изводе: Емилио Морено, виолина и Арон Запико, чембало