Ноћне променаде

Музика Микелеа Машитија, Фридриха Ернста Феске, Бруна Санфилипа, Мег Берд и Мери Латимор

01.00 Бруно Санфилипо
Албум Intro Remastered And Expanded (2018)


02.05 Мег Берд и Мери Латимор
Албум Шуме духова (2018)


02.40 Микеле Машити
Соната у Де-дуру опус 2 број 1
Соната у де-молу опус 2 број 2
Соната у ге-молу опус 2 број 3
Изводе Фабрицио Чипријани, виолина и Антонио Фантинуоли, виолончело


03.15 Фридрих Ернст Феска
Гудачки квартет у Ес-дуру број 1
Гудачки квартет у фис-молу број 2
Изводи квартет Аутентик на оригиналним инструментима


04.05 Микеле Машити
Соната у Бе-дуру опус 2 број 4
Соната у Ге-дуру опус 2 број 5
Соната у Це-дуру опус 2 број 6
Изводе Фабрицио Чипријани, виолина и Антонио Фантинуоли, виолончело


04.25 Фридрих Ернст Феска
Гудачки квартет у Бе-дуру број 3
Изводи квартет Аутентик на оригиналним инструментимаброј коментара 0 Пошаљи коментар