Читај ми!

Ноћне променаде

Дела Бена Џонстона, Олексија Сакевича, Кристофа Шафрата, Фриборза Лачинија и групе Маунтин Мен

01.05 Олексиј Сакевич (Endless Melancholy)
Сингл Као бродови без сидра (2016)


01.15 Бен Џонстон
Гудачки квартет број 9
Изводи Квартет Кеплер


01.35 Кристоф Шафрат
Дует у еф-молу за фагот и облигатно чембало
Дует у де-молу за две виоле да гамба
Дует у бе-молу за виолину и облигатно чембало
Свирају чланови састава Барокна епоха


02.15 Фариборз Лачини
Албум Реквијем (2008)


03.00 Mountain Man
Албум Made the Harbor (2018)


03.30 Бен Џонстон
Гудачки квартети број 3, 4 и 2
Изводи Квартет Кеплер


04.10 Кристоф Шафрат
Дует у Це-дуру за 2 чембала
Дует у Бе-дуру за обоу и облигатно чембало
Дует у ге-молу за фагот и облигатно чембало
Изводе чланови квартета Барокна епоха

број коментара 0 Пошаљи коментар