Ноћне променаде

Дела Алберта Сирмаја, Џорџа Александра Мекфарена, Јорка Боуена и Хермана Бишофа.

01.10 Џорџ Александар Мекфарен
Четврта симфонија у еф-молу
Изводи Филхармонијски оркестар из Квинсленда под управом Вернера Андреаса Алберта


01.35 Јорк Боуен
Соната за кларинет и клавир опус 109
Рапсодични трио опус 80
Изводе: кларинетиса Роберт Плејн и клавирски трио Гулд


02.05 Џорџ Александар Мекфарен
Седма симфонија
Изводи Филхармонијски оркестар из Квинсленда под управом Вернера Андреаса Алберта


02.40 Јорк Боуен
Клавирски трио у де-молу
Квинтет фантазија
Свира трио Гулд, а суделују Мија Купер, виолина и Дејвид Адамс, виола


03.10 Херман Бишоф
Прва симфонија
Изводи Државна филхармонија из Рајнланд-Пфалца под управом Вернера Андреаса Алберта


04.15 Јорк Боуен
Клавирски трио у е-молу опус 118
Свира трио Гулд


04.35 Алберт Сирмај
Одломци из оперета Александра из 1925. и Медењак из 1923. године
Изводи Мађарски национални филхармонијски оркестар под управом Тамаша Бродија. Певају сопран Ана Зентај, баритон Бенде Жолт и тенор Ђерђ Корондиброј коментара 0 Пошаљи коментар