Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 08. јан 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Положајник, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Фолдер Србија: Мед, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Постеља од снега, 4. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Митолошки речник: Коледо, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Раде Танасијевић, 4. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Бадњи дан, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Свећа, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Постеља од снега, 3. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Митолошки речник: Дух и душа, р.
22:05
Микс
23:00
Поезија: Раде Танасијевић, 3. део, р.
23:05
Микс
00:00
Добро јутро децо - Валц, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Вршачка кула, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Постеља од снега, 2. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Митолошки речник: Анђео, 2. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Раде Танасијевић, 2. део, р.
05:10
Микс, р.