Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 06. јан 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:05
Микс
14:05
Микс
15:05
Микс
16:05
Микс
17:05
Микс
18:05
Микс
20:05
Микс
21:05
Микс
00:00
Добро јутро децо - Распуст, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Имена месеци, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Постеља од снега, 1. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Митолошки речник: Анђео, 1. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Раде Обреновић, 1. део, р.
05:10
Микс, р.