Радио Вртешка: Програмска шема - уторак, 18. јан 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо: Дон Кихот, 1. део, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Добро јутро децо: Кућа части, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Снежна краљица, 1. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Авантуре црва Пере: Бубамара, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Перо Солар 1. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Херакле и Кербер, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Модовање: Смрт у Венецији, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Санке такси, 7. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Зоо симфонија: Сврака, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Едвард Лир, 7. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Херакле и Герионово стадо, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Модовање: Стимпанк, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Санке такси, 6. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија: Пеликан, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Едвард Лир, 6. део, р.
05:10
Микс, р.