Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 13. нов 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Нећу шлафен, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Авантуре Црва Пере: Кисели купус, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Том Сојер, 4. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Митолошки речник: Витез, 3. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Лаза Лазић, 4. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Љубичаста смоква индијана, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Авантуре Црва Пере: Дарвин, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Том Сојер, 3. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Митолошки речник: Витез, 2. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Лаза Лазић, 3. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Ово дијете никад не паничари, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Авантуре Црва Пере: Точак, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Том Сојер, 2. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Митолошки речник: Витез, 1. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Лаза Лазић, 2. део, р.
05:10
Микс, р.