Радио Вртешка: Програмска шема - уторак, 07. јан 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:05
Микс
14:10
Микс
15:05
Микс
16:10
Микс
17:10
Микс
18:05
Микс
20:10
Микс
21:05
Микс
22:10
Микс
23:10
Микс
00:00
Добро јутро децо - Ноћ магије, ипак, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Санке такси, 6. епизода, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Читаграм: Мрави, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија - Ајкула, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 2, р.
05:10
Микс, р.