Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 02. јан 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Новогодишња прича, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Санке такси, 3. епизода, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Читаграм: Пролеће, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Зоо симфонија - Пингвин, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Конвенција о правима детета: Члан 2, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Рани Деда Мраз, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Санке такси 2. епизода, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Читаграм: Ја сам чудо видео, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Зоо симфонија - Кунић, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Конвенција о правима детета: Члан 2, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Снег од кога се све може начинити, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Санке такси, 1. епизода, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Читаграм: Употреба речи и реченице, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија - Мравојед, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 2, р.
05:10
Микс, р.