Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 03. окт 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Чешка прича, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Моја прича: Марко Томићевић, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Робинзон Крусо, 5. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Радио Невен 12, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 5. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Западнословенска прича, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Моја прича: Виктор Шкрабањ, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Робинзон Крусо, 4. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Радио Невен 11, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 4. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Јапанска прича, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Моја прича: Власта Ценић, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Робинзон Крусо, 3. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Радио Невен 10, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 3. део, р.
05:10
Микс, р.