Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 23. апр 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Шумско позориште, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Авантуре црва Пере: Торнадо, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Шести разред, 4. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
АШ: Чувени парови, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Бранко Стевановић, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Златне степенице, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Авантуре црва Пере: Киша, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Шести разред, 3. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
АШ: Елеганција, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Драган Мраовић, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Нешто за ништа, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Авантуре црва Пере: Песак, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Шести разред, 2. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
АШ: Бела хаљина, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Васко Попа, р.
05:10
Микс, р.