Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 17. апр 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Кад бих имао времеплов, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Модовање: Наочари за сунце, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Зашто се кокице купују преко реда, 5. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Шегртска шушкања: Чоколада, 1. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Раде Танасијевић, 12. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Како сам био победник, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Модовање: Рајф, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Зашто се кокице купују преко реда, 4. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Програм за децу: Седма симфонија, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Раде Танасијевић, 11. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Сања и сунце, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Модовање: Минђуше, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Зашто се кокице купују преко реда, 3. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Програм за децу: Ростан, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Раде Танасијевић, 10. део, р.
05:10
Микс, р.