Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 12. апр 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Хулахоп, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Фолдер Србија: Средњи век, школство, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Мали принц, завршни део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Програм за децу: Пупин, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Драган Радовић, 7. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Сујеверна прича, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Предшколско образовање, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Мали принц, 6. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Програм за децу: Радерфорд, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Драган Радовић, 6. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Тесла и ватрогасна пумпа за воду, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Споменари, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Мали принц, 5. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Програм за децу: Р. Фајман, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Драган Радовић, 5. део, р.
05:10
Микс, р.