Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 10. апр 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Тесла и ватрогасна пумпа за воду, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Фолдер Србија: Споменари, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Мали принц, 5. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Програм за децу: Р. Фајман, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Драган Радовић, 5. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Вилин коњиц, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Рачун или математика, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Мали принц, 4. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Програм за децу: Научна фантастика, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Драган Радовић, 4. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Летећа ципела, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Дисциплинске мере, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Мали принц, 3. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Програм за децу: Пљувачка, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Драган Радовић, 3. део, р.
05:10
Микс, р.