Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 01. апр 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Добро јутро, Матија, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Авантуре црва Пере: Врабац, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Каква је права змија Боа, 3. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Програм за децу: Орвел, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Јово Кнежевић, 3. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Како је Ђури свануло, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Авантуре црва Пере: Кошава, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Каква је права змија Боа, 2. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Програм за децу: Орфеј, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Јово Кнежевић, 2. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Зумбул, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Авантуре црва Пере: Рогови, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Каква је права змија Боа, 1. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Програм за децу: О Хершелу, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Јово Кнежевић, 1. део, р.
05:10
Микс, р.