Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 21. јун 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Прича Зорана Станојевића, 7. део, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Фолдер Србија: Пиротски ћилим, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Принцеза 6х4, 7. епизода, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Слободна зона: Пупин, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 7. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Прича Зорана Станојевића, 6. део, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Вратна, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Принцеза 6х4, 6. епизода, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Слободна зона: Племићка теорема, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 6. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Прича Зорана Станојевића, 5. део, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Футошки купус, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Принцеза 6х4, 5. епизода, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Слободна зона: Њутн говорник, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 5. део, р.
05:10
Микс, р.