Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 24. мај 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Зао пајац, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Авантуре црва Пере: Точак, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Путовање једног петла, завршни део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Зоо симфонија: Зебра, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Драган Радовић, 12. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Лана, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Авантуре црва Пере: Домаћи задатак, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Путовање једног петла, 6. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Зоо симфонија: Пацов, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Драган Радовић, 11. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Дедина колиба, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Авантуре црва Пере: Чоколада, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Путовање једног петла, 5. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија: Корњача, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Драган Радовић, 10. део, р.
05:10
Микс, р.