Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 26. мар 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Легенда о белом потоку, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Модовање: Унтерцигер, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Једном давно, 4. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Програм за децу: Модиј, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Верослав Гајовић, 11. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Покисли облачак, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Модовање: Кери, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Једном давно, 3. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Програм за децу: Моцартов прстен, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Верослав Гајовић, 10. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Вече тајних предмета, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Модовање: Фантастика, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Једном давно, 2. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Програм за децу: Моцарт, Шопен, Лист, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Верослав Гајовић, 9. део, р.
05:10
Микс, р.