Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 18. мар 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Авала, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Фолдер Србија: Гостопримство, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Детективско срце, 3. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Програм за децу: Марко Поло, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Слободан Станишић, 10. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Шешир за маслачке, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Кумство, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Детективско срце, 2. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Програм за децу: Геном, 2. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Слободан Станишић, 9. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Зека и златна шаргарепа, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Домаћи врабац, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Детективско срце, 1. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Програм за децу: Геном, 1. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Слободан Станишић, 8. део, р.
05:10
Микс, р.